Warning: Use of undefined constant bg_BG - assumed 'bg_BG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/grainbge/public_html/seeds.bg/bg/wp-content/themes/seeds/header.php on line 9
lang="bg-BG"> Ден на пшеницата 2020 организират от Сортови семена - Разград на 5 юни - Сортови семена ЕАД

Blog

Ден на пшеницата 2020 организират от Сортови семена – Разград на 5 юни

Уважаеми колеги,

Каним Ви на „Ден на пшеницата“, който ще се проведе на  5 юни 2020 г. (петък) от 10 часа на опитното поле в гр. Кубрат (Русенско шосе, по пътя Кубрат-Русе). Ще Ви представим агротехника и агрохимическа защита при отглеждането на есенници на над 40 сорта пшеница, ечемик и тритикале – селекция на Добруджанския земеделски институт Генерал Тошево, КWS Momont,  LG, Косад Семанс България и Syngenta.

Демонстрационното поле е резултат от партньорството ни с фирмите  „Агредо“ ЕООД, „Суммит Агро“, „Агродимекс“ ООД. Събитието ще е изключително полезно на зърнопроизводителите за техните последващи решения за новата стопанска година. Ще покажем какво се случва по време на катаклизми, на амплитуди и на добри технически и агротехнически решения. Сортовете, които  ще представим на опитното поле са от всички световни селекции и българска, разбира се. Ще имате възможност да видите коя селекция, как се държи в тази трудна, но много предизвикателна и интересна година, като липса на зима, извънредно ниски температури в средата на март и последваща пролетна суша. На опитното поле,  могат да се направят изводи и да се вземат най-добрите решения за следващата стопанска година.

Събитието ще се проведе само на открито при спазване на всички изисквания за безопасност и отстояние на участниците един от друг.

За допълнителна информация: тел: 0899 935 100; 0899 935 102; 0899 935 105.

Очакваме Ви!


Мариела Йорданова
Директор

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply